Spil anmeldelse: Driver San Francisco

Af Christian A. 3. januar 2012

Driver San Francisco, som er efterfølgeren til det knap så gode Driv3r, når nye højder, og producenterne er gået all in på et klassisk bil spil, som fanger igen og igen

Platforms type: Xbox

Genre: Bilspil / Racingspil

Aldersgrænse: 12+

Antal spillere: 1 – 2 player

Sprog: Engelsk med danske undertekster  

Spil udgiver: Ubisoft

 

Klassisk bil spil, når nye højder – der er fart over feltet

Starten af spillet har en meget traditionel start, og der er dømt drengerøvsspil fra start til slut! Spillet starter med en biljagt, hvor man jagter skurken, Jericho, som er flygtet fra en fangetransport. Hovedpersonen, Tanner, er en undercover agent, men efter han var med i et trafikuheld, hvor han slog sit hoved, har han fået evnen til at skifte til andre personer og andre biler. Dette adskiller sig fra det gamle Driver, og det gør spillet meget mere spændende, og det åbner et hav af muligheder i spillet. Dette virker som noget af en omvæltning i starten af spillet, og man skal lige vænne sig til alle de nye muligligheder og udfordringer, som dette medfører!

Bilrace, politijagt og vilde stunts
Spillet forsætter med et hav af missioner, hvor der er noget for enhver smag. Der er mulighed for sværere missioner, hvor man f.eks. skal transportere personer frem til den destination inden for en vis tidsgrænse, hvilket godt kan være noget af en opgave i San Francisco midt by, hvor der er tæt trafik, og man skal køre igennem nålesving og tæt bebyggede gader. Hver gang man udfører en opgave / mission og gennemfører den, modtager man point, og delvist bliver der låst op til, at man kan købe fede ting til sin bil, og der bliver låst nye biler op. De biler, der bliver låst op, og som man køber, kan man efterfølgende se rundt i byens gader. Det fede er, at alle bilerne er ægte bilmærker fra den virkelige verden, og de ligner 100 %, hvilket gør det endnu federe at drøne rundt i ens drømmebil.  Under spillet bliver der på et tidspunkt låst op for, at man kan købe et stunt kamera, hvilket er en super fed effekt, man skal optage hvor man kører over andre biler, hvor man drifter, eller hvor man laver flyvehop!

Hvis man ikke er så meget til alle missionerne, er det super nemt bare at tage en chiller rundt i byen med de forskellige biler. Her kan man skifte biler, som man vil, og der er åbent for de nemme missioner som f.eks. en biljagt. Hvis man strejfer en politibil, starter man automatisk en biljagt, hvor man selv er målet. Der er 3-5 politibiler efter én, hvilke man skal køre fra en efter en. Når man har rystet dem alle sammen af, skal man blive ude af deres felt i 10 sekunder, og så tjener man point alt efter, hvor hurtigt man har rystet dem af.

Igennem hele spillet er der danske undertekster og dansk tekst på diverse skilte. Hvilket giver en ret god griner. Det er super fedt for dem, som ikke er de bedste til engelsk, og det er også meget rart til de længere missioner, så man er sikker på, at man har fået hovedpointen i missionen. Men nogle af oversættelserne på de skilte, som hænger, er simpelthen for sjove, der står f.eks. ”Kør stærkt”, ”Drift det bedste du kan” osv. Hvilket ser lidt sjovt ud, men det giver en god virkning i spillet!  Spillet er meget brugervenligt, og det tager ikke lang tid, før man har fundet hoved og hale i spillet. Man finder hurtigt ud af, hvordan man giver gas, bremser og bruger de forskellige kameraer, og så guider spillet ellers brugeren trin for trin igennem resten af spillet!

2 player funktionen er også rigtig god og løfter helt klart spillet. Det er et super fedt spil at sidde at spille med kammeraterne, og i visse tilfælde veninderne. Personlig gik der rigtig lang tid, inden jeg gennemførte spillet, så der ligger rigtig mange timers spil og venter på en i Driver San Francisco. Grafikken er i top og realistisk, (selvom det dog lidt er en skam, at man ikke kan køre folk ned), jeg har kun enkelte steder set grafiske fejl som har påvirket spillet minimalist. Bilerne er fede og flotte, og man får hurtig lyst til at gennemføre flere missioner sådan, at man kan få låst flere biler op! Så ja det er en tidsrøver, men en fornuftig tidsrøver, og den er perfekt til en aften sammen med gutterne eller en tømmermænds søndag.

Spillet får 5 stjerner, fordi at ingenting i spillet er overladt til tilfældigheder! Det er et spil med masser spilletid, og der går lang tid, inden man bliver træt af spillet. Spillet er opdelt i flere sværhedsgrader via de forskellige missioner, hvilket gør, at der er noget for enhver smag. Spillet passer også til en meget bred målgruppe, mine fætre på 8 og 12 syntes sågar, at spillet var super fedt og de fandt også hurtigt ud af, at det gjaldt om at køre stærkt! Super fedt spil!

 

Tjek os ud

Andet

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Der er masser af spas i opesætningen af Ariadne på Naxos på Operaen, men det trætter i længden.

Smuk sang og forvirring

Ariadne på Naxos er fuld af den skønneste musik fra Richard Strauss, som bliver flot formidlet på Operaen i en...

16. mar
Askepot med Lions Musical er et flot show.

Musikken redder Askepot

Den nye musicaludgave af eventyret om Askepot er et flot show i Tivolis Koncertsal – med masser af god musik s...

9. mar
Jytte fra Marketing er desværer gået for i dag, er en sjov satire med smukke øjeblikke.

Jytte er tilbage i sjovt marketingsshow

Teatersuccesen fra Nørrebro Teater, Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag, er tilbage i en ferm turne...

8. mar
Operaen Werther med Den Jyske Opera er stærkt beskåret og foregår i nutiden.

Dobbeltvoldtægt på Gamle Scene

En umoden og selvfed helt, der bevæger sig rundt i en tudegrim scenografi, gør Den Jyske Operas produktion a...

6. mar