En okay billig barbermaskine

Af Tejs Ellesøe 27. oktober 2015

Remington F5800 Titanium-X - fint lyder det, og den er da heller ikke så ringe endda :)

Det er knap fem år siden, vi sidst anmeldte en barbermaskine, så nu var det på tide igen. Dengang fandt vi den absolut dyreste på marked til en pris, der hed 4200 kr. - en pris der nok kunne få selv den største barbermaskine-entusiastisk til at vende det hvide ud af øjnene.

Nu kaster vi os over en helt anden type barbermaskine og en pris, der ligger i en helt anden boldgade.

Remington F5800 Titanium-X
Denne Remington F5800 er noget af det nyeste hos Remington, og de titaniumbelagte folieblade gør, at ens skæghår løftes forsigtigt ind mod barbermaskinens knive, og det giver en ultratæthed i barberingen. Om disse titaniumbelagte folieblade skrives der, at de er 300% stærkere end almindelig stålblade, og det giver den en længere holdbarhed.
Det tager små to timer at lade maskine fuldt op, men så holder den også til en god times barbering eller til ca. 10 dages barbering. Et plus er, at er man løbet tør for strøm, så giver fem minutters opladning nok tid til en enkelt barbering. Den har en flot LED-panel, der gør at man hele tiden kan følge med i, om der er strøm nok på. Den er nem at rengøre, og den tåler også vand.

For let?
Ja, Remington F5800 er simpelthen for let, det kan vi vist ikke rigtigt komme udenom. Den virker alt for plastik-agtigt, og det er lidt synd, for den er ganske pæn at se på. Men jeg er bange for at med et enkelt tab på badeværelsets terrazzogulv, så er den færdig. Dette er selvfølgelig ikke testet, men alligevel tror jeg, vi har ret i vores antagelse.

Selvom den er for let, så ligger den helt fantastisk i hånden, og havde man blot smidt lidt bly forenden, så den fik lidt tyngde, så var den måske hjemme.

Prisen
Det er ikke altid at det betaler sig at gå efter prisen. Nogle gange kan man med stor fordel smide et par ekstra hundrede kroner i, og få lidt bedre kvalitet og noget, der måske holder lidt længere. Det er svært at sige med Remington F5800, fordi vi har ikke haft den så længe., men umiddelbart virker det som en lækker maskine, hvis man ser bort fra ”letheden”.

Hvis man kaster et blik på Pricerunner.dk så svinger prisen fra 461 kr på Postme til den højeste pris hos CDON.com, hvor den koster hele 659 kr. Det er et prisspænd på næste 200 kr., og det er da også en sjat penge vil nogen sige. Remington F5800 til 461 kr. er ikke den billigste på markedet. De fås billigere, og det minder næsten om en brug-og-smid-væk-kultur.

Prisen er et klart plus.

Den "niver" ikke. Man oplever meget tit, at hvis skægstubbene er lidt lange, så niver det, eller skægget sidder fast. Det oplever vi ikke med denne.

Hurtig opladning. Der er 60 min. på en opladning, og så kan man da både nå at trimme her og der. Men vi kender også alle det, at barbermaskinen er løbet tør, fordi vi har glemt at sætte den i opladeren. Her er Remington F5800 genial, da den ved kun fem minutters opladning er klar til en enkelt barbering - skulle I være et par, så 10 minutter.

Den er simpelthen for let. Den kunne godt bruge noget vægt, så den ikke føltes så plastikagtigt.

➗ Prisen, selvom vi har Plus i pris, så vil vi alligevel kaste prisen for minus også. For jeg tror at kaster man 2-500 kr mere afsted, så får man en langt bedre og solid barbermaskine.

Du kan ikke bruge den i brusebadet; det holder den simpelthen ikke til.

Konklusionen
Med sin Triple Shave Teknologi, giver den en god bøjelighed og dobbeltfolier og det vippebare hoved følger ansigtets former helt fantastisk. Det giver en rigtig tæt barbering.

Prisen er også rigtig god, og selvom vi nævner brug-og-smid-væk-kultur, så er jeg ikke i tvivl om, at køber man en Remington F5800, skal man nok blive glad, og passer man på den, så holder den længe. Den er genial som rejse-barbermaskine – da den kun vejer 250g

Jeg har prøvet nogle barbermaskiner gennem tiden, og også har et par stykker liggende, men alligevel synes jeg aldrig, man får den får samme effekt, som hvis man bruger en skraber. Det giver et glattere lag, og en følelse af en barnenumse i ansigtet. Måske er det også det ”våde” element, og at huden dermed føles fugtig efter barberingen. På det punkt lever Remington’en ikke op til mine forventninger, eller får mig til at skifte til maskine, men er du ham, der bruger maskine, så kunne Remington F5800 være et genialt valg.

Men hey, hvad kan man forvente til 461 kr.?

Testet for Test-nu.dk

 

Tjek os ud

Andet

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Der er masser af spas i opesætningen af Ariadne på Naxos på Operaen, men det trætter i længden.

Smuk sang og forvirring

Ariadne på Naxos er fuld af den skønneste musik fra Richard Strauss, som bliver flot formidlet på Operaen i en...

16. mar
Askepot med Lions Musical er et flot show.

Musikken redder Askepot

Den nye musicaludgave af eventyret om Askepot er et flot show i Tivolis Koncertsal – med masser af god musik s...

9. mar
Jytte fra Marketing er desværer gået for i dag, er en sjov satire med smukke øjeblikke.

Jytte er tilbage i sjovt marketingsshow

Teatersuccesen fra Nørrebro Teater, Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag, er tilbage i en ferm turne...

8. mar
Operaen Werther med Den Jyske Opera er stærkt beskåret og foregår i nutiden.

Dobbeltvoldtægt på Gamle Scene

En umoden og selvfed helt, der bevæger sig rundt i en tudegrim scenografi, gør Den Jyske Operas produktion a...

6. mar