Foto Comwell

Velværeoplevelse på Comwell Borupgaard

Af Tejs Ellesøe 2. februar 2020

Luksus med luksus, hvem elsker ikke en omgang spa og velvære, og med det triste vejr vi havde i janaur, så fik man endnu mere lyst til en omgang selvforkælelse og det fandt vi på Borupgaard, et af de mest fantastiske Comwell hoteller nord for København.

Man skal altid huske at behandle sin krop ordentligt, betragt den som et tempel siges der. Vi kender også alle ordlyden af; Du blir hvad du spiser. Og med et hårdt program i december, dels fordi vi spiser til vi revner og dels det at man er stresset fordi man skal nå så mange ting inden året er omme. Så må det være tid til at give kroppen et boost af energi, ja, det må være tid til en god spa- og velvære oplevelse, og pr'ver man at google skal kan ikke lede længe før Comwell dukker op. Det skyldes, at folk er tilfredse og Borupgaard har også vundet priser for årets mødested.

Borupgaard ligger i Snekkersten og har været i Comwell-kædens hænder siden 1988. Men Borupgaard bygningerne kan spores endnu længere tilbage til 1000-tallet og i Valdemar Sejrs tid i 1211 og gik under navnet Bothorp og googler man lidt så har stedet det en interessant historie med mange forskellige ejere gennem tiden.

Der er altid noget helt særligt nr man vælger et hotel med historie, og Borupgaard er sandelig et af dem. 

Spa oplevelsen
På Comwell Borupgaard er der en unik mulighed for at lukke hverdagens problemer ude, og fuldstændig fokusere på sig selv, og give sig en god ud-af-kroppen oplevelse. 

Stedet har en skøn park, hvor man kan gå ture og fordybe sig, og naturligvis har stedet også en 38 grader varmt bobbelbad og sauna udenfor. Indenfor bydes der på endnu flere spændende oplevelser, for her er der selvfølgelig også et stort 38 grader varmt bobbelbad - men stedet har også en stor pool som har forskellige sekstioner lige fra de iskolde til de varme bade. Så efter en tur i saunaen kan man lige hoppe ned i det iskolde bad - vel og mærke hvis man er til det.

Der er selvfølgelig også et dampbad, og det er en god ide at besøge det eller smutte en tur i saunaen inden man skal have en omgang massage, som stedet også byder på.

Vi startede selvfølgelig ud med at hoppe en hurtig tur i poolen, og så i sauna et kvarters tid og så var vi klar til den første velvære oplevelse, som var lysterapi.

Man kommer ind i et stort fællesrum, hvor der sidder andre iført badekåber. Her kan man lytte til afslappende musik, mens man spiser nødder, drikker vand og gør sig mentalt klar til den spaoplevelse man nu har bestilt. Lysterapi foregår på den måde, at man bliver placeret i et rum, hvor man kan vælge det farvede lys man vil kigge på, mens billeder og lyd strømmer ind over en. Det tager små 20 minutter, hvorefter man igen går ud i fællesrummet - her gør man så klar til at blive hentet til massagen - som bestemt er dagens højdepunkt på nuværende tidspunkt.

Det findes mange forskellige former for massage på Borupgaard, men vi havde valgt en fullbody massage til 1200,- kr. der bestemt er pengene værd. Det tog omkring 80 minutter at nå hele vejen rundt, og måske er det en god ide ikke at være så aktiv bagefter. Man bliver temmelig sløv af at ligge i 80 minutter og modtage.

Men det passer jo derfor meget godt, at vi så skulle op og spise middag efter massagen.

Artiklen forsætter efter billedet

Gourmet når det er bedst
Borupgaard har et fantastisk køkken, og man kan både komme udefra eller som gæst på hotellet når man vil spise på Restaurant Linden.

Vi fik en tre-retters menu bestående af en kold, bagt torsk omsvøbt i savoykål, med en kold creme double sauce tilsmagt med basilikumolie til.

Hovedretten bestod af en velhængt Ribeye på 250g med fritter og Bearnaise. Tilberedt efter ønske, og virkelig velsmagende.

Desserten bestod af en mandel parfait, hvid chokolade, crumble, brændte mandler og en let syrlig kirsebærkompot.

Priserne er til at gennemskue, forret og mellemretter ligger på 115,- kr. Hovedret 235,- kr. og desserter til  95,- kr. hertil vinmenu til 235,- kr. for 3 glas.

En af weekendens store højdepunkter er den meget store næsten ubeskrivelige morgenbuffet, der er alt hvad hjertet begærer, alt hvad en rigtig buffet skal have og rigeligt af det.

Artiklen forsætter efter billedet


Skal.. skal ikke
En weekend med forskellige behandlinger, adgang til fitness, spa-område og 3-retter, vinmenu og stort lækkert morgenbuffet koster fra ca. 3000,- kr. per person. Men Comwell har masser af forskellige tilbud så besøg deres side for at se hvad de byder på.

Det er alle pengene værd, og tager man to nætter, så byder området på mange kulturoplevelser.
Så vi vil klart sige ja, til at man skal besøge Comwell Borupgaard. Det er alletiders kæresteoplevelse ellereventuelt  bare med en god ven.

   

 

 

 

Tjek os ud

Rejseguide

Annonce

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Den første forårstur – hvor skal vi tage hen? 

Rejs dig lykkelig – kan man egentlig det? Varmen og solen er med til at gøre dig gladere i sindet, så lider du...

Ja, foråret begyndet så småt at banke på, og selvom der umiddelbart er længe til...

Astrid Elbo og Ryan Tomash var gribende som Svaneprinsesse og Prins i Svanesøen på Operaen.

Svanen sejrede på Operaen

Det var Svanens aften i repremieren af Svanesøen på Operaen, da Astrid Elbo efter at have danset det store par...

25. sep
Når nonnerne er på scenen så løfter msuicales Sister Act sig op på det niveau man kan forvente på Det Ny Teater.

Det Ny Teater har svært ved at holde sit eget niveau i Sister Act

Igennem mange år har Det Ny Teater været med til at hæve niveauet i dansk musical og dermed også eget niveau o...

23. sep
Meegan Moore skyder med skarpt i et herligt Aqua-sing-along i årets Wallmans-show.

Wallmans både hitter og misser i årets show

Det er storladen underholdning og sjov og glitter, man forventer sig, når man går i Wallmans i Cirkusbygningen...

21. sep
Der er godt gang i de festlige optrin i musicaludgaven af Charles Tante på Fredericia Musicalteater.

Fornøjelig tante i Fredericia

Fredericia Musicalteater har netop haft Danmarkspremiere på den nyskrevne musicaludgave af Charles Tante - pri...

17. sep