For to år siden fik Regnbuepladsen en ny restaurant da Madklubben og Steak Royal flyttede ind. Her knap to år efter sadler man om og gør det til en lækker fransk brasserie-restaurant. Nu hedder det Brasserie Royal.
I to år har man kunne vælte sig i kød, kød og mere kød. Altid store saftige bøffer på Steak Royal. Vi har besøgt stedet over 70 gange, og altid fået god service. Steak Royal har været en bragende succes, men det stærke fokus på store bøffer har lagt bånd på drømmen om at skabe et uformelt spisested hvor kød, fisk, skaldyr og grønt skulle hyldes på lige fod.
Derfor er det nu tid til at sadle lidt om, og forleden kom det nye store skilt “Brasserie” op, og det gamle Steak skilt blev hevet ned fra facaden. Nu hedder stedet Brasserie Royale, og det er tid til at sætte fransk mad i fokus.
Det bliver et vaskeægte fransk spisehus hvor der er plads både til traditionerne og de ”royale” twists som gør maden, indretningen og stemningen til noget særligt. Her er der ingen krav om en aftenmenu med minimum tre retter. Næh, du kan vælge en enkelt hovedret fra så lidt som 125 kr, eller komponere din egen middag ud fra et skarpt udvalgt af frankofilt fristende forretter og ditto desserter, fortæller PR- og Pressechef Kaspar Mørk Arianto til XQ28.dk.
Vi har kigget lidt nærmere på kortet, og der er da bestemte nogle franske fristelser.
Brasserie Royale ligger som sædvanlig på Regnbuepladsen, og du finder menuen for både frokost og aften HER.