Foto Wiki

Mr Gay Europe "overtager" engelsk slot

Af Tejs Ellesøe 3. december 2022

… i hvert fald for en stund, når delegerede fra hele Europa atter mødes på et af de historiske og meget berømte slotte, Alnwick Castle, hvor Mr Gay Europe afholdes 20.-27. august 2023.

Alnwick Castle siger dig måske ikke så meget, men det ligger i England og er ganske populært. Det er blevet brugt som lokation i mange film og serier. Vi kan blot nævne Harry Potter-filmene, Downton Abbey, Transformers og mange flere.

Alnwick Castle ligger i Northumberland, og slottet er ganske populært, ikke kun til film, men også events, og nu kan de så tilføje eventet Mr Gay Europe til listen som fast inventar.

Mr Gay Europe 2023
Mr Gay Europe blev afholdt første gang i 2005, og dengang blev det naturligvis afholdt i Norge, Oslo da “bagmændende”  var danske Morten Rudå norske Tore Aasheim.

Det har tidligere været afholdt i Budapest, Amsterdam, Rom, Prag og England. Sidste år blev noget af eventet også afholdt på Alnwick Castle, men Mr Gay Europe meddeler nu, at hele eventet denne gang vil forgå på det historiske slot.

Finalisterne kommer til at tilbringe en hel uge med spændende udfordringer, interessante seminarer og fremragende chancer for at opbygge deres eget europæiske netværk og møde nye venner.

Hvis vi ser tilbage på tidligere år, så har Mr Gay Europe, aldrig rigtigt været en succes. Der har aldrig været opbakning, og det kender vi også her fra Danmark, for herhjemme har folk givet op på Mr Gay Danmark projektet, og der har ikke været noget siden 2018, da Niels Jansen, som den første transkønnede vandt titlen i Danmark, og blev nummer 2 i Mr. Gay Europe samme år.

Officilelt er  Niels Jansen stadig indehaver af titlen, da der ikke har været noget i Danmark de seneste fire år.

En af de største nyheder, som Gay Europe i pr åbner for, er, at enhver, der identificerer sig som homoseksuel mand og har boet i et europæisk land i mindst 12 måneder, kan registrere sig for at repræsentere sit hjemland.

Nogle lande, bl.a. Belgien, Bulgarien, Tjekkiet, Danmark, England, Finland, Irland (inkl. Nordirland), Norge, Polen, Skotland, Spanien, Sverige, Wales har producere, og det betyder de har rettighederne til at afholde et Mr Gay event

Herhjemme er det Rainbow Business Denmark, der sidder tungt på rettighederne, og de kan vælge at sende en udvalgt afsted, uden konkurrence. Sker det ikke inden 1. april 2023, er mulighederne åbne for at alle kan ansøge Mr Gay Europe om deltagelse.

 

 

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr