Sidste dag med MIX COPENHAGEN film

Af Tejs Ellesøe 29. oktober 2023

Denne søndag er der 7 film på programmet hos MIX COPENHAGEN. Der er stadigover 300 billetter til salg, og med masser af regn over København er det rigtigt biografvejr. 

Med over 60 visninger på programmet og mere end 7600 billetter til salg har du ugen igennem kunnet se film i Cinemateket og Empire bio. Det hele er arrangeret af den frivillige organisation, MIX COPENHAGEN.

I dag er det sidste dag med film på programmet, og du kan se disse film:

Monica

MIX COPENHAGEN skriver: Monica forlod sin midwest-hjemby for at transitionere og føler sig nu som en fremmed ved sin tilbagevenden. Hendes mor, Eugenia, forviste hende uden forsøg på forsoning. Nu lider Eugenia af demens og er tæt på døden. Ved familiens genforening navigerer Monica sin plads og genlærer livet i en lille amerikansk by.

29 Oktober kl 16.15 Køb billet her

 

This Is How We Do It - event

MIX COPENHAGEN skriver:  Gør dig klar til endnu et år med 'This Is How We Do It' på MIX CPH! Oplev pirrende kortfilm, der udfordrer grænser, fortæller historier og fejrer queer-sex i alle dens former. Must-see, hot og liderligt. Vi kan slet ikke vente med at vise jer det!

29 Oktober kl 16.30 Køb billet her

 

Black As U R

MIX COPENHAGEN skriver: 'Black As U R' stiller et udfordrende spørgsmål til Black America: hvorfor demonstrerer vi mod racemæssig uretfærdighed, men overser uretfærdigheder, som sorte queer-personer står overfor? Dokumentaren udforsker homofobi i sorte miljøer og konfronterer afroamerikansk queerfobi gennem stærke fortællinger fra queer sorte individer.

29 Oktober kl 18.45 Køb billet her

 

Orlando, My Political Biography

MIX COPENHAGEN skriver:  
I 1928 skrev Virginia Woolf 'Orlando', den første roman, hvor hovedpersonen skifter køn midt i historien. Et århundrede senere beslutter den transkønnede forfatter og aktivist Paul B. Preciado at sende et film-brev til Virginia Woolf: hendes Orlando er trådt ud af fiktionen og lever et liv, hun aldrig kunne have forestillet sig.

29 Oktober kl 19.00 Køb billet her

 

A Song Sung Blue
 

MIX COPENHAGEN skriver: Femtenårige Xian flytter hjem til sin far, mens hendes mor, der er læge, tager et job i Afrika. Snart fascineres hun af farens steddatter, den frie og let melankolske Mingmei. Midt i ungdommens blomstring udfolder en fortælling om fascination, ung kærlighed og længsel sig.

29 Oktober kl 19.30 Køb billet her
 

From Struggle To Slay - event

MIX COPENHAGEN skriver:  Dyk ned i komplekse sind, hvor glæde og udfordringer flettes sammen, og den menneskelige ånd trives midt i livets gådefulde dans. Denne samling af kortfilm navigerer i den mentale sundheds indviklede landskaber med et strejf af surrealisme. Fra udforskning af dissociativ identitet til et finurligt queer-eventyr afslører de intimitet og modstandsdygtighed.

29 Oktober kl 21.30 Køb billet her


Elephant

MIX COPENHAGEN skriver: Bartek driver en lille hestefarm i de polske bjerge. Han måtte blive familiens overhoved, da hans far forlod dem. Da deres nabo dør, vender sønnen, Dawid, tilbage til landsbyen for at deltage i begravelsen, og Bartek bliver fascineret af hans ubekymrede tilgang til livet. Hans første kærlighed vil tvinge ham til at beslutte, om han er klar til at vælge mellem frihed eller familieforpligtelser.

29 Oktober kl 21.45 Køb billet her

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Det er i sær i scenerne med de erfarne pantomimeartister at balletten Snedronningen fungerer allerbedst. Her er Allan Clausen i gang som balletdrømmende bedstemor.

Årets bedste juleballet er i Tivoli

Snedronningen med Tivoli Balletteater tager titlen som årets bedste juleballet i det københavnske balletudbud....

5. dec

Maria Callas: The revivalist #1

XQ28’s opera- og Callas-ekspert Idia Legray byder læserne velkomne til første afsnit af en Callas-adventskalen...

3. dec
Der er godt gang i den lyserøde farvelade i Nøddeknækkeren på Det Kongelige Teater, heldigvis kan danserne bære det. Her er det Tobias Praetorius som dansende polkatsang.

Nøddeknækkeren reddes af sikker dans i anden akt

Det Kongelige Teater har igen kastet balletten på scenen i et utal af Nøddeknækker-forestillinger i december, ...

1. dec
Der fuld knald på julestemning og spilleglæde hos de medvirkende i Eventyrteatrets Et Juleeventyr.

Børnene stråler i et fladt juleeventyr i Tivoli

Eventyrteatret har produceret forestillinger siden 1992 og har altid leveret højt niveau hos de medvirkende bø...

29. nov